Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 51 gevonden artikelen
 
 
  A combination of microwave treatment and covalent binding of gallic acid improves the solubility, emulsification and thermal stability of peanut protein isolate
 
 
Titel: A combination of microwave treatment and covalent binding of gallic acid improves the solubility, emulsification and thermal stability of peanut protein isolate
Auteur: Chen, Hongtao
Fei, Xiaoyun
Liu, Rui
Zhang, Junhan
Gong, Deming
Hu, Xing
Zhang, Guowen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 206 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 51 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland