Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 82 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Maillard reaction products of soybean protein hydrolysates and reducing sugar: Structure and flavor insights
 
 
Titel: Maillard reaction products of soybean protein hydrolysates and reducing sugar: Structure and flavor insights
Auteur: Hao, Jiaqi
Zhang, Xiaoying
Wang, Ziwei
Zhao, Qingkui
Zhang, Shuang
Li, Yang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 82 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland