Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Application of whole genome sequenced selected Pediococcus acidilactici to tailor the making of the spreadable fresh ewe’s milk “Quadrello di Ovino” cheese to the production area
 
 
Titel: Application of whole genome sequenced selected Pediococcus acidilactici to tailor the making of the spreadable fresh ewe’s milk “Quadrello di Ovino” cheese to the production area
Auteur: Garofalo, Giuliana
Taspinar, Tansu
Larini, Ilaria
Felis, Giovanna E.
Busetta, Gabriele
Settanni, Luca
Sardina, Maria T.
Erten, Huseyin
Moschetti, Giancarlo
Salvetti, Elisa
Gaglio, Raimondo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland