Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Elucidation of the potential mechanism of tannase in removing the astringency of hickory nuts and its effect on flavor profile utilizing wide-targeted metabolomics, E-nose, and HS-SPME-GC–MS
 
 
Titel: Elucidation of the potential mechanism of tannase in removing the astringency of hickory nuts and its effect on flavor profile utilizing wide-targeted metabolomics, E-nose, and HS-SPME-GC–MS
Auteur: He, Tengjie
Wang, Chaoxu
Wang, Miner
Wang, Ketao
Huang, Chunying
Guo, Wenli
Shi, Duanshun
Hu, Huangpeng
Wu, Yuanpeng
Wang, Jiani
Zhou, Qishuang
Ding, Chen
Huang, Jianqin
Li, Yan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland