Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Diversity and spoilage potential of Pseudomonas spp. from Spanish milk and dairy products: Impact on fresh cheese and milk quality
 
 
Titel: Diversity and spoilage potential of Pseudomonas spp. from Spanish milk and dairy products: Impact on fresh cheese and milk quality
Auteur: Ávila, Marta
Sánchez, Carmen
Calzada, Javier
Briega, Iván
Bailo, Pablo
Berruga, M. Isabel
Tomillo, Javier
Rodríguez-Mínguez, Eva
Picon, Antonia
Garde, Sonia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland