Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Changes of low-abundance peptides in frozen orange juice before and after frozen storage and pasteurization processing, and their contribution to ACE inhibition activity
 
 
Titel: Changes of low-abundance peptides in frozen orange juice before and after frozen storage and pasteurization processing, and their contribution to ACE inhibition activity
Auteur: Wang, Kewen
Zhu, Xiangyang
Liao, Xiaojun
Xu, Zhenzhen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland