Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 108 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in cold plasma technology for enhancing the safety and quality of meat and meat products: A comprehensive review
 
 
Titel: Recent advances in cold plasma technology for enhancing the safety and quality of meat and meat products: A comprehensive review
Auteur: Zhang, Changyan
Luo, Yulong
Deng, Ziyao
Du, Rui
Han, Mei
Wu, Junqin
Zhao, Wenxiu
Guo, Rong
Hou, Yanru
Wang, Songlei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 108 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland