Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Preferential localization of Escherichia coli in dairy emulsions: Influence of milk lipid droplets surface composition on bacterial adhesion
 
 
Titel: Preferential localization of Escherichia coli in dairy emulsions: Influence of milk lipid droplets surface composition on bacterial adhesion
Auteur: Bagel, Arthur
Hue, Isabelle
Cabon, Sylvie
Novales, Bruno
Sergentet, Delphine
Jaffres, Emmanuel
Lopez, Christelle
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland