Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 100 van 121 gevonden artikelen
 
 
  Plant proteins in structuring gelled emulsions for saturated fat substitutes: Challenges and opportunities
 
 
Titel: Plant proteins in structuring gelled emulsions for saturated fat substitutes: Challenges and opportunities
Auteur: de Carvalho, Matheus Dias
Fazani Cavallieri, Ângelo Luiz
Kawazoe Sato, Ana Carla
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 202 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 100 van 121 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland