Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Protein hydrogel formation from chicken processing By-Products: Exploring applications in food
 
 
Titel: Protein hydrogel formation from chicken processing By-Products: Exploring applications in food
Auteur: Oyom, William
Awuku, Ruth Boahemaah
Faraji, Habibollah
Bi, Yang
Tahergorabi, Reza
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland