Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Nanoencapsulation reduces the perception of carvacrol odor, enhances the control of Botrytis cinerea growth and preserves grape quality
 
 
Titel: Nanoencapsulation reduces the perception of carvacrol odor, enhances the control of Botrytis cinerea growth and preserves grape quality
Auteur: Tópor, Athos
Veras, Flávio Fonseca
Cacciatore, Fabiola Ayres
Hernandes, Karolina Cardoso
da Silva Malheiros, Patrícia
Welke, Juliane Elisa
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland