Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Identification of characteristic flavor compounds in steamed and baked Hu sheep mutton
 
 
Titel: Identification of characteristic flavor compounds in steamed and baked Hu sheep mutton
Auteur: Qiu, Yue
Hu, Xinyu
Pang, Yuting
Liu, Xiaolin
Lu, Junxiong
Wang, Wei
Song, Jixuan
Zhang, Jianyou
Lyu, Fei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland