Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Exploring characteristics of instant fried noodle enriched with cross-linked phosphorylated type 4 resistant wheat starch: Insights from its microstructure, textural properties, and in-vitro starch digestibility
 
 
Titel: Exploring characteristics of instant fried noodle enriched with cross-linked phosphorylated type 4 resistant wheat starch: Insights from its microstructure, textural properties, and in-vitro starch digestibility
Auteur: Sha, Xianying
Gu, Zhonghua
Zhang, Feiyang
Jiang, Hongxin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland