Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 118 gevonden artikelen
 
 
  Effect of shaking and piling processing on improving the aroma quality of green tea
 
 
Titel: Effect of shaking and piling processing on improving the aroma quality of green tea
Auteur: Tu, Zheng
Li, Sixu
Tao, Meng
He, Weizhong
Shu, Zaifa
Wang, Shanshan
Liu, Zhengquan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland