Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 118 gevonden artikelen
 
 
  The role of disulfide bonds in L-arginine ameliorating the quality of low-salt sturgeon surimi gels induced by microwave: Increasing the diameter and fractal dimension of network
 
 
Titel: The role of disulfide bonds in L-arginine ameliorating the quality of low-salt sturgeon surimi gels induced by microwave: Increasing the diameter and fractal dimension of network
Auteur: Yuan, Li
Lu, Chenya
Shi, Tong
Liu, Yuanxiu
Wang, Xin
Li, Mengzhe
Zhang, Xiaoli
Tian, Ying
Gao, Ruichang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 201 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland