Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 94 gevonden artikelen
 
 
  The valorization of grape pomace from Montepulciano winemaking: A new source of functional ingredients for sustainable food industry
 
 
Titel: The valorization of grape pomace from Montepulciano winemaking: A new source of functional ingredients for sustainable food industry
Auteur: Ferrara, Alessandra
D’Auria, Giovanni
Barile, Daniela
Baller, Mara I.
Nitride, Chiara
Mamone, Gianfranco
Ferranti, Pasquale
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland