Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 94 gevonden artikelen
 
 
  How thawing and salting affects the post-cooked quality of frozen beef: New insights into the mechanism of fiber morphology evolution and water migration
 
 
Titel: How thawing and salting affects the post-cooked quality of frozen beef: New insights into the mechanism of fiber morphology evolution and water migration
Auteur: Lin, Hengxun
Chen, Yong
Yang, Yiping
Cui, Liye
Wu, Guangyu
Chisoro, Prince
Chen, Xiangning
Li, Xia
Zhang, Chunhui
Blecker, Christophe
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland