Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Effect of curcumin loaded in nanoemulsion basil seed gum coating on the reduction of acrylamide and oil absorption in fried potato strips
 
 
Titel: Effect of curcumin loaded in nanoemulsion basil seed gum coating on the reduction of acrylamide and oil absorption in fried potato strips
Auteur: Abdolshah, Mahya
Najafi, Ali
Razavi, Razie
Marboutian, Sanaz
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland