Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 94 gevonden artikelen
 
 
  Co-evolutionary dynamics of microbial communities and flavor profiles during natural fermentation of Cabernet Sauvignon and Merlot: A comparative study within a single vineyard
 
 
Titel: Co-evolutionary dynamics of microbial communities and flavor profiles during natural fermentation of Cabernet Sauvignon and Merlot: A comparative study within a single vineyard
Auteur: Liu, Qinqin
Zhao, Xuefang
Jiang, Zhanzhan
Han, Xingquan
Peng, Shuai
Wang, Jing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 200 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 94 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland