Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Revealing the formation mechanisms of key flavor components during the fermentation of bamboo shoots by combining flavoromics and metagenomics
 
 
Titel: Revealing the formation mechanisms of key flavor components during the fermentation of bamboo shoots by combining flavoromics and metagenomics
Auteur: Jian, Cuiwen
Sun, Minghao
Ma, Ting
Wang, Wenxuan
Lv, Beibei
Wang, Jinxuan
Su, Xiaochun
Li, Shubo
Guo, Yuan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 198 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland