Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Influence of sonication-assisted fermentation on the physicochemical features and antioxidant activities of yogurts fortified by polyphenol-rich pineapple peel powder with varied chemical profiling
 
 
Titel: Influence of sonication-assisted fermentation on the physicochemical features and antioxidant activities of yogurts fortified by polyphenol-rich pineapple peel powder with varied chemical profiling
Auteur: Lou, Kangshuai
Zheng, Yuanrong
Tan, Xiaohan
Wang, Libin
Tong, Changmin
Huang, Siqiang
Cai, Xintong
Zhou, Changyu
Cao, Jinxuan
Zhang, Hao
Pan, Daodong
Wu, Zhen
Xia, Qiang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 198 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland