Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Gel-forming polysaccharides of traditional gel-like foods: Sources, structure, gelling mechanism, and advanced applications
 
 
Titel: Gel-forming polysaccharides of traditional gel-like foods: Sources, structure, gelling mechanism, and advanced applications
Auteur: Fu, Kai
Wang, Hao
Pan, Tiange
Cai, Zhixiang
Yang, Zhengcang
Liu, Donghong
Wang, Wenjun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 198 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland