Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Effect of trehalose dehydration on crystal morphology and food caking during post-treatment
 
 
Titel: Effect of trehalose dehydration on crystal morphology and food caking during post-treatment
Auteur: Peng, Ronghua
Cai, Jingwei
Qin, Xueyou
Li, Mingxuan
Liu, Yanbo
Li, Jiahui
Ma, Miao
Deng, Ziwen
Chen, Mingyang
Gong, Junbo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 198 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland