Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Using online projective techniques to understand the consumers’ perception of dry-aged beef
 
 
Titel: Using online projective techniques to understand the consumers’ perception of dry-aged beef
Auteur: Aust, Ana Carolina Camargo de Oliveira
Pinto, Maria Eugênia Cruz
Karwowski, Marilia Silva Malvezzi
Ferreira, Guilherme Agostinis
Pflanzer Jr, Sérgio Bertelli
Macedo, Renata Ernlund Freitas de
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland