Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Ohmic pasteurization of probiotic chocolate dairy desserts and its quality attributes
 
 
Titel: Ohmic pasteurization of probiotic chocolate dairy desserts and its quality attributes
Auteur: Silva, Gabriela R.A.
da Silva, Wanessa P.
Tavares Filho, Elson R.
Sobral, Louise de A.
Martins, Carolina P.C.
Mahieu, Benjamin
Guimarães, Jonas T.
Duarte, Maria Carmela K.H.
Pagani, Mônica M.
Silva, Ramon
Freitas, Monica Q.
Mársico, Eliane T.
Cruz, Adriano G.
Esmerino, Erick A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland