Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Micronization of wholewheat flour increases iron bioavailability from hydrothermally processed wheat flour dough
 
 
Titel: Micronization of wholewheat flour increases iron bioavailability from hydrothermally processed wheat flour dough
Auteur: Aslam, Mohamad F.
Arafsha, Sarah M.
Berry, Sarah E.
Bajka, Balazs
Ellis, Peter R.
Latunde-Dada, Gladys O.
Sharp, Paul A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland