Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 128 gevonden artikelen
 
 
  European bilberry extract reduces high-temperature baked food-induced accumulation of Nε-carboxymethyllysine and Nε-carboxyethyllysine in vivo
 
 
Titel: European bilberry extract reduces high-temperature baked food-induced accumulation of Nε-carboxymethyllysine and Nε-carboxyethyllysine in vivo
Auteur: Mo, Xiaoxing
Shen, Lihui
Wang, Xinyu
Sun, Yunhong
Cheng, Ruijie
Chen, Wenwen
Chen, Juan
He, Ruikun
Liu, Liegang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland