Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “An isolated salt-tolerant Tetragenococcus halophilus 2MH-3 improved the volatile flavor of low-salt fermented fish sauce by regulating the microbial community” [Food Res. Int. 196 (2024) 115052]
 
 
Titel: Corrigendum to “An isolated salt-tolerant Tetragenococcus halophilus 2MH-3 improved the volatile flavor of low-salt fermented fish sauce by regulating the microbial community” [Food Res. Int. 196 (2024) 115052]
Auteur: Han, Jiarun
Hu, Shi
Zhao, Xin
Jiang, Jialan
Wang, Qi
Wu, Jinfeng
Zhao, Xilian
Li, Ping
Gu, Qing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland