Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 124 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Unravelling the bread-making functionality of gluten-rich sub-aleurone flour obtained by dry fractionation of wheat miller’s bran
 
 
Titel: Unravelling the bread-making functionality of gluten-rich sub-aleurone flour obtained by dry fractionation of wheat miller’s bran
Auteur: Hermans, Wisse
De Bondt, Yamina
Langenaeken, Niels A.
Silventoinen-Veijalainen, Pia
Nordlund, Emilia
Courtin, Christophe M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 124 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland