Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Structural and gel property changes in chicken myofibrillar protein induced by argon cold plasma-activated water: With a molecular docking perspective
 
 
Titel: Structural and gel property changes in chicken myofibrillar protein induced by argon cold plasma-activated water: With a molecular docking perspective
Auteur: Li, Junqi
Rao, Wei
Sun, Yangying
Zhou, Changyu
Xia, Qiang
He, Jun
Pan, Daodong
Du, Lihui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland