Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Provolone del Monaco PDO cheese: Lactic microflora, biogenic amines and volatilome characterization
 
 
Titel: Provolone del Monaco PDO cheese: Lactic microflora, biogenic amines and volatilome characterization
Auteur: Scarano, Luigi
Peruzy, Maria Francesca
Fallico, Vincenzo
Blaiotta, Giuseppe
Aponte, Maria
Anastasio, Aniello
Murru, Nicoletta
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 197 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland