Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Research progress in the use of lactic acid bacteria as natural biopreservatives against Pseudomonas spp. in meat and meat products: A review
 
 
Titel: Research progress in the use of lactic acid bacteria as natural biopreservatives against Pseudomonas spp. in meat and meat products: A review
Auteur: Marcelli, Valerio
Osimani, Andrea
Aquilanti, Lucia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland