Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Oil structuring using whey protein-based cryogel particles: Effect of gelation pH and feasibility as an ingredient in low-saturated fat cocoa spreads
 
 
Titel: Oil structuring using whey protein-based cryogel particles: Effect of gelation pH and feasibility as an ingredient in low-saturated fat cocoa spreads
Auteur: Ciuffarin, Francesco
Plazzotta, Stella
Rondou, Kato
Van Bockstaele, Filip
Dewettinck, Koen
Manzocco, Lara
Calligaris, Sonia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland