Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Key aroma compounds associated with umami perception of MSG in fried Takifugu obscurus liver
 
 
Titel: Key aroma compounds associated with umami perception of MSG in fried Takifugu obscurus liver
Auteur: Zheng, Yuqian
Sun, Yichen
Zhu, Yiwen
Wang, Wenli
Blank, Imre
Liu, Shi
Zhang, Yin
Liu, Ye
Liu, Yuan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland