Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 73 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Insights into the effects of frozen storage on the rheology, texture and in vitro digestibility of frozen Liangpi (starch gel food)
 
 
Titel: Insights into the effects of frozen storage on the rheology, texture and in vitro digestibility of frozen Liangpi (starch gel food)
Auteur: Zheng, Shuaishuai
Zhang, Bobo
Ai, Zhilu
Cheng, Lilin
Yang, Yong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 73 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland