Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Influence of the malting conditions on the modification and variation in the physicochemical properties and volatile composition of barley (Hordeum vulgare L.), rye (Secale cereale L.), and quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) malts
 
 
Titel: Influence of the malting conditions on the modification and variation in the physicochemical properties and volatile composition of barley (Hordeum vulgare L.), rye (Secale cereale L.), and quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) malts
Auteur: Almaguer, Cynthia
Kollmannsberger, Hubert
Gastl, Martina
Becker, Thomas
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland