Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Cocoa shell ingredients improve their lipid-lowering properties under simulated digestion: In vitro and HepG2 cells study
 
 
Titel: Cocoa shell ingredients improve their lipid-lowering properties under simulated digestion: In vitro and HepG2 cells study
Auteur: Braojos, Cheyenne
Rebollo-Hernanz, Miguel
Cañas, Silvia
Aguilera, Yolanda
Gil-Ramírez, Alicia
Benítez, Vanesa
Martín-Cabrejas, Maria A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland