Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 131 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Yeast diversity in Brazilian artisanal cheeses: Unveiling technologically relevant species to improve traditional cheese production
 
 
Titel: Yeast diversity in Brazilian artisanal cheeses: Unveiling technologically relevant species to improve traditional cheese production
Auteur: Câmara, Antonio A.
Margalho, Larissa P.
Lang, Emilie
Brexó, Ramon P.
Sant’Ana, Anderson S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 131 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland