Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Starch hydration properties in relation to kinetic modelling of mass transfer and properties of deep-frying batter
 
 
Titel: Starch hydration properties in relation to kinetic modelling of mass transfer and properties of deep-frying batter
Auteur: Zhang, Jingwei
Yang, Shenglong
Liu, He
Tao, Li
Lan, Wenfei
Liu, Bo
Yu, Lei
Wang, Liyan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 131 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland