Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 131 gevonden artikelen
 
 
  Acid gelation of high-concentrated casein micelles and pea proteins mixed systems
 
 
Titel: Acid gelation of high-concentrated casein micelles and pea proteins mixed systems
Auteur: Nascimento, Luis Gustavo Lima
da Silva, Raiane Rodrigues
Odelli, Davide
Doumert, Bertrand
Martins, Evandro
Casanova, Federico
Marie, Rodolphe
Carvalho, Antônio Fernandes
Delaplace, Guillaume
de Sá Peixoto Junior, Paulo Peres
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 196 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 131 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland