Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Rennets differing in chymosin-to-pepsin ratio shape the metabolomic and sensory profile of Grana Padano PDO cheese during ripening
 
 
Titel: Rennets differing in chymosin-to-pepsin ratio shape the metabolomic and sensory profile of Grana Padano PDO cheese during ripening
Auteur: Rocchetti, Gabriele
Becchi, Pier Paolo
Vezzulli, Fosca
Rebecchi, Annalisa
Lambri, Milena
Lucini, Luigi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland