Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 48 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Modulation of acid-induced pea protein gels by gellan gum and glucono-δ-lactone: Rheological and microstructural insights
 
 
Titel: Modulation of acid-induced pea protein gels by gellan gum and glucono-δ-lactone: Rheological and microstructural insights
Auteur: Li, Changhong
Dai, Taotao
Jiang, Deyu
Zhang, Guowen
Deng, Lizhen
Li, Ti
Liang, Ruihong
Dai, Hengtang
Fu, Aiping
Liu, Chengmei
Chen, Jun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 48 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland