Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Insight into konjac glucomannan-retarding deterioration of steamed bread during frozen storage: Quality characteristics, water status, multi-scale structure, and flavor compounds
 
 
Titel: Insight into konjac glucomannan-retarding deterioration of steamed bread during frozen storage: Quality characteristics, water status, multi-scale structure, and flavor compounds
Auteur: Zhao, Fen
Guo, Jinying
Zhang, Gege
Zhang, Lantian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland