Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 36 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Formation mechanism and stability of egg white fluid gels under ultrahigh-pressure homogenization pretreatment and synergistic heating effect
 
 
Titel: Formation mechanism and stability of egg white fluid gels under ultrahigh-pressure homogenization pretreatment and synergistic heating effect
Auteur: Zhu, Di
Hu, Gan
He, Hong
Wang, Chunmei
Zhao, Zhifeng
Wang, Jinqiu
Geng, Fang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 36 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland