Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Early- and life-long intake of dietary advanced glycation end-products (dAGEs) leads to transient tissue accumulation, increased gut sensitivity to inflammation, and slight changes in gut microbial diversity, without causing overt disease
 
 
Titel: Early- and life-long intake of dietary advanced glycation end-products (dAGEs) leads to transient tissue accumulation, increased gut sensitivity to inflammation, and slight changes in gut microbial diversity, without causing overt disease
Auteur: Nogueira Silva Lima, M.T.
Delayre-Orthez, C.
Howsam, M.
Jacolot, P.
Niquet-Léridon, C.
Okwieka, A.
Anton, P.M.
Perot, M.
Barbezier, N.
Mathieu, H.
Ghinet, A.
Fradin, C.
Boulanger, E.
Jaisson, S.
Gillery, P.
Tessier, F.J.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland