Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Decreased formulation pH and protein preheating treatment enhance the interaction, storage stability, and bioaccessibility of caseinate-bound lutein/zeaxanthin
 
 
Titel: Decreased formulation pH and protein preheating treatment enhance the interaction, storage stability, and bioaccessibility of caseinate-bound lutein/zeaxanthin
Auteur: Zhang, Gang
He, Linlin
Qi, Xin
Wang, Xiao
Zhao, Yanna
Wang, Qingpeng
Liu, Min
Ding, Zhuang
Wang, Zhengping
Prakash, Sangeeta
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland