Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Comparison and identification of aroma components in 21 kinds of frankincense with variety and region based on the odor intensity characteristic spectrum constructed by HS–SPME–GC–MS combined with E-nose
 
 
Titel: Comparison and identification of aroma components in 21 kinds of frankincense with variety and region based on the odor intensity characteristic spectrum constructed by HS–SPME–GC–MS combined with E-nose
Auteur: Chen, Xinming
Yang, Dandan
Huang, Lin
Li, Mengqi
Gao, Jihai
Liu, Can
Bao, Xiaoming
Huang, Zhizhi
Yang, Jinhui
Huang, Haozhou
Zhang, Dingkun
Xu, Runchun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 195 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland