Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological quality and native lactic acid bacteria diversity of artisanal Mexican cheeses: A review
 
 
Titel: Microbiological quality and native lactic acid bacteria diversity of artisanal Mexican cheeses: A review
Auteur: Cuevas-González, Paúl F.
Reyes-Díaz, Ricardo
Santiago-López, Lourdes
Vallejo-Cordoba, Belinda
Hernández-Mendoza, Adrián
Beltrán-Barrientos, Lilia M.
González-Córdova, Aarón F.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 194 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland