Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Effect of commercial Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeasts on the chemical composition and bioaccessibility of pineapple wine
 
 
Titel: Effect of commercial Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces yeasts on the chemical composition and bioaccessibility of pineapple wine
Auteur: Almeida dos Anjos, Victor Hugo
de Brito Araújo Carvalho, Ana Júlia
Prudêncio Dutra, Maria da Conceição
Cândido da Silva, Maria Carla
Santos Leite Neta, Maria Terezinha
Cardoso Viana, Arão
dos Santos Lima, Marcos
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 194 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland