Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 95 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Transformation of mulberry polyphenols by Lactobacillus plantarum SC-5: Increasing phenolic acids and enhancement of anti-aging effect
 
 
Titel: Transformation of mulberry polyphenols by Lactobacillus plantarum SC-5: Increasing phenolic acids and enhancement of anti-aging effect
Auteur: Li, Mengyao
Xu, Xiangxiu
Jia, Yifan
Yuan, Yuan
Na, Guo
Zhu, Ling
Xiao, Xiaowei
Zhang, Yamin
Ye, Haiqing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 192 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 95 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland